Hakkımızda

Sahiplen.com, her türlü eserinizi, bilgisayar ortamında, formatı ne olursa olsun, 5070 Sayılı Elektronik İmza Kanunu’na göre yasal geçerliliği olan zaman damgası ile onaylayarak, o eser üzerindeki hakkınızı koruma altına almanızı sağlayan bir sistem olarak hizmet vermektedir.
5070 Sayılı Elektronik İmza Kanunu kapsamında, yetkili elektronik sertifika hizmet sağlayıcı (ESHS) olarak hizmet veren TÜRKTRUST A.Ş.’nin teknik altyapısından faydalanarak oluşturulmuş Sahiplen.com uygulaması ile bilgisayarınızdaki her türlü dosyanın ve verinin, elektronik ortamda oluşturulduğu zamanı belirleyebilir, aynı zamanda o tarihten itibaren damgalanan dosya üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadığını da kanıtlayabilirsiniz.
Zaman Damgası, mevcut mevzuat gereği, elektronik veriler üzerindeki fikri mülkiyet haklarının ispat hukuku bakımından incelenmesinde delil niteliğindedir.

Misyonumuz;
Sahiplenme bilincini herkese yaymak ve farkettirmektir.
İçinde bulunduğumuz şartlarda, eser üretenlerin emek kaybının çok fazla olduğunu ve bu durumun da siz duyarlı insanların yaratıcılığını olumsuz etkilediğini biliyoruz. Sahiplen.com'un sağlayacağı bu bilinçle, eserlerinizi kolaylıkla sahipleneceksiniz. Bu sayede, yarattığınız her eserin değerini daha kolay bulmasını sağlayacaksınız.

Vizyonumuz;
Üretilen her eserin sahiplenileceği tek adres olmaktır. 

SAHİPLEN HAKKINDA KISA BİLGİLER

Hukuki Geçerlilik

5070 sayılı kanuna göre yapılan işlemler yasal olarak geçerli

Güvenirlik

Sistem altyapısı, yetkili ESHS olan TÜRKTRUST tarafından sağlanmaktadır

Yardım ve Teknik Destek

Canlı Yardım, Telefon veya e-posta ile 7/24 destek

Desteklenen Dosya Formatları

Tüm dosya formatları sistemimiz tarafından desteklenmektedir

Sistem Güvenliği

Tüm kullanıcı bilgileri SSL Sertifikası ile korunmaktadır

Etik Değerler

Orijinal eserinize ait dosyaların kopyası asla alınmaz

Partnerlerimiz

Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner